Dutch English French German Italian Russian

Забава вицови

Како ќе познаеш сељак во дискотека?

Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 

Како ќе познаеш сељак во дискотека?
- Му лепи пари на диџејот.НЕМА НЕМА...

Ниво на корисникот: / 12
НајлошоНајдобро 
Раскажува Мујо: -Одам јас по пустина а таму ни дрво ни растение ни ништо,

ПЛИВАЊЕ

Ниво на корисникот: / 5
НајлошоНајдобро 
Отишле маж и жена на одмор и наидува еден нивни пријател и го прашува мажот:

100 МАГАРИЊА

Ниво на корисникот: / 9
НајлошоНајдобро 
Си биле Мујо и Хасо и отишле да ловат риба. И им снемало црвци и Мујо му рекол на Хасо да

20 ДЕНА

Ниво на корисникот: / 7
НајлошоНајдобро 
Си биле 20 мажи и една жена на пуст остров.
АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА