Dutch English French German Italian Russian
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 

Сите одат во црква да се молат за здравје да запалат свеќа, ама не е случај и со Курајчани кои палат и по една свеќа плус, за да не изгасни струјата.

Зашто ако ја снема само господ знае кога ке се врати . Денес Куратица од 10:00  снема струјата и после 10 часа од брзината на реагирање на екипите ЕВН сеуште нема . Незнаеме дали започнаа да поставуваат нови бандери па се надеваме дека за неколку часа ке ги заменат сите.Со оглед на долгогодишниот проблем досега ке имаа најверојатно заменето бандери барем до Индија. ДАЛИ СМЕ 21ВИ ВЕК ИЛИ ОДИМЕ ВО ПУСТО ТУРСКО.  КАКАО И ДА Е ГОЛЕМ СРАМ ЗА ЕВН !!!!

Со почит
Совет на Месна ЗАедница - Куратица


AddThis

благодариме за вашиот коментар

АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА